Pár hete lehetőséget kaptam egy számomra új, bőrápolási termékcsalád tesztelésére.  Nem titok, hogy Léna születése előtt nem foglalkoztam azzal mivel tisztálkodunk, levetttem az üzletekben a legnépszerűbb vagy épp legjobban marketingelt terméket és továbbá nem is törődtem azzal jót teszek e vele a bőrömmel. Léna születése után jött el a fordulópont, amikor már tudatosan tudtam, hogy  a legjobbat akarom neki. Rengeteg terméket kipróbáltunk, főleg a természetes összetevőjű krémek/tusfürdők palettáján, volt ami bevált és volt, ami nem.

Most a Schüssler natúr kozmetikumokat használjuk. Egy bőrfeszesítőt, egy babafürdetőt és egy popsikrémet. A márkáról azt kell tudni, hogy a termékeik ásványi anyagokat tartalmaz. Dr. Schüssler (feltaláló) alapgondolata szerint egészségi állapotunk és betegségeink szoros kapcsolatban állnak a szervezetünkben található ásványi sókkal, illetve azok eloszlásával a sejten kívül és belül. Így megalkotta ezt a termékcsaládot, hogy lehetőségünk legyen pótolni a hiányos ásványi anyag készletünket.

Nekünk mindenképpen beváltak a termékek. Puhább a bőrünk, kellemesebb tapintású. Szívesen használjuk a továbbiakban, tudva, hogy jót okoztunk ezzel testünknek és lelkünknek egyaránt.

A termékek itt érhetőek el: https://schusslerkozmetikumok.hu , ahol rengeteg másféle terméket is találtok. Érdemes megnézni!

A legjobb hírt pedig a végére tartogattam: 05.31-ig 15% kedvezményt kaptok mindenre, ezalól kivételek az amúgy is akciós termékek, ha használjátok a “DNYKA” kupont. Remek lehetőséget valami új és jó kipróbálására! 🙂