Mikor terhes lettem, sokáig nem foglalkoztam a baba dolgok beszerzésével. Igyekeztem direkt kerülni az ilyenfajta ingereket tudatosan. Nem tartom magam babonásnak, de ebben a témában komolyan vettem…Olyan 6-7 hónapos terhes lehettem, mikor először bementünk bababoltokba. A legtöbb helyen csalódás ért a hozzá nem értéstől, amit eladóknál tapasztaltam. Mikor az első gyermekét várja egy pár, fogalma sincsen arról mikre van szükség, és amikre szükség is van, azok közül miket válasszon, milyen típusok, színek, fazonok, elektromos vagy kézi, 4 kerekű vagy 3, kisebb vagy nagyobb és még reggelig sorolhatnám az ezekhez hasonló kérdőszavakat, amik ilyenkor felmerülnek egy vásárlás során, a legtöbb helyen nem támasztották soha rendesen ezekre a kérdésekre kapott válaszokat. Folyton azt a választ kaptam, hogy ez anyuka és gyerek függő kit mit szeret és mit ajánl. Szuper, de én mint még nem anyuka, és mint a babám, aki még bent van a legjobb helyen, még is honnan tudjam mit fogunk majd szeretni?!

Mindenki a legjobbat szeretné a gyerekének, ezért nem álltam meg addig a boltig, ahol valós kérdéseimre, valós segítő válaszokat nem kaptam. Szerencsére Budapest tele van üzletekkel, így hamar megtaláltam a nekünk valót. Ez pedig a Babaszafari, ahonnan végül a legtöbb dolgot be is szereztük. Sosem éreztük azt, hogy türelmetlenül állnának hozzánk és a (néha vagy inkább sokszor) bugyuta kérdéseinkhez. Készségesen segíttettek minden egyes alkalomnál. Így szívesen megyünk be azóta is, ha valamire szükségünk van. Most 4 dolgot tesztelünk Lénával egyszerre, amik a saját márkás termékeik listáját erősítik. Ezek pedig a következők:

Egy tányér szett, ami nagyon praktikus gyermekkézhez, hiszen kényelmesen meg tudja fogni, bele tud nyúlni, kivenni az apró falatokat is és tudja magával cipelni, anélkül, hogy kiöntené. Ez a mi esetünkben nagyon fontos szempont, mert Léna az evést is sokszor sétálva vitelezi ki. Sosem áll meg! J A kedvencem a cumi csipesz. Ebben én kényes vagyok, hiszen a legtöbb ilyen termék nem a szépségéről híres, amiket találtam neon zöldek, kékek, sárgák voltak, nulla kreativitással és kevés stílussal ellátva. Hosszas utánajárással találtam meg a tökéleteseket. Ami miatt fontosnak éreztem ezt, az az, hogy ha szép ruhába öltöztetem, harmóniát sugall az öltözéke, akkor ne egy ilyen tárgy törje meg ezt a kellemes látszatot. Tudom – tudom, ez valószínű szakmai ártalom. J Viszont mióta beszereztük ezt a szép rózsaszínt, folyamatos kérdés ahol járunk, hogy honnan vannak a cumitartóink.

Nagy nyuszi mániások vagyunk, de szerintem ezt már tudjátok. Törölközőből pedig sosem elég 1, hiszen sűrűn kell mosni. Mikor megláttam ezt a pihe-puha baba törölközőt, azonnal tudtam, hogy kell nekünk. Fürdés után sokszor hagyom Lénát kicsit pucérkodni a kanapén, betakarva a törölközőben. Szemmel láthatóan élvezi ezt és minden bizonnyal a bőrének is jólesik találkoznia egy puha anyaggal, ami rendesen beszívja a nedvességet.

A másik érzékeny pontunk, de inkább Lénáé: az alvóka. Van a bevált és örök nyuszink, aki akármennyire is ronda és agyonmosott, senki nem taszíthatja le a trónról. Viszont alvásnál kitapasztaltam, hogy jólesik a kisasszonynak máshoz is hozzá bújnia, ami puha és kellemes érzetet kelt. Így együtt alszik a képeken látható alvókával is, amit sokszor a kocsiban is magunkkal viszünk.

 

Ezek hát a mi új kedvenceink a Babaszafari üzletből, amit szívből tudok Nektek ajánlani, mert biztosan minden kérdésetekre megfelelő választ kaptok és nem utolsósorban segítőkész eladókkal találkozhattok. 🙂