Sokszor mondom, hogy a színes ruhák és öltözködés híve vagyok. Ennek fő oka, hogy hiszem, az árnyalatok hatással vannak a lelkünkre és a minden napjainkra. Viszont főleg tél közeledtével én is szívesen viselek szürkét és feketét. Kedvelem a szürke hideg hatását,  magabiztos tartását. Van benne valami titokzatosság, amitől még jobban vonz.

Ebben az összeállításban meg szeretném nektek mutatni, hogy a kevesebb színek, de nagyon hasonló árnyalatok, milyen jól mutatnak egymáson. Az őszt a színes falevelek mellett ezért is kedvelem, mert rétegesen, de még is kényelmesen lehet öltözködni. A kabátok, kalapok, kesztyűk mind-mind feldobják az összeállítást. Ilyenkor lehet a legjobban kísérletezni, tanulmányozni mely árnyalatok illenek össze vagy épp ellenkezőleg, taszítják egymást.
Szürkét szinte mindenki visel és mivel alapszín, azt gondoljuk, hogy mindenkinek jól is áll, de az igazság az, hogy  főleg a nyár és tél palettájában lelhető fel. Az ősz és tavasz aranyló tónusai mellett nem érvényesül úgy, mint a nyár és tél hidegebb árnyalatain, nekik inkább a bézs és az arany áll igazán jól. 

Szeretem a laza, utcai eleganciát. Egy elegáns nadrág egy oxford cipővel sikkes, angolos stílust kölcsönöz, amihez nagyon könnyen tudunk felsőt választani. Tökéletes egy farmerkabáttal, bőrdzsekivel, ballonkabáttal, pelerinnel vagy egy blézerrel is. Rajtunk múlik, hogy milyen hatást szeretnénk az outfit-ünkkel elérni, hova megyünk, milyen alkalomra öltözünk, és milyen stílust akarunk megmutatni. Ez a nadrág joker darabja lehet a szekrényünknek, hiszen magas sarkúval, balerinával, oxford cipővel, bokacsizmával, és ha bátrak vagyunk, még sportosabb cipővel is viselhető. A fazonja is örök divat. A szürkéhez nagyon könnyű kiegészítőt választani. Feldobhatjuk hasonló árnyalatú táskával de akár teljesen eltérővel is. Én szívesen viselem pinkkel, pirossal, de ha visszafogottabb stílust képviselek aznap, akkor kékkel, zölddel, szürkével.

Pelerin: Zara

Táska: Táskabutik

Nadrág: H&M

Felső: Zenda

Cipő: Zara