“Egy Nő mindig Nő, akkor is, ha épp a fél lakást kell cipelnie magával. Mióta gyerekem van, tudom, hogy egy táska már nem csak rúzst, tollat, csecse határidőnaplót, pénztárcát és még ezernyi csábító dolgot rejt, sokkal inkább cumikat, három féle túlélőrágcsát, megcsócsált gyerekkönyveket, cumisüveget, minimum 2 csomag popsitörlőt, stb.
Gondolhatnánk, hogy ilyenkor a legpraktikusabb egy szuper (és óriási) pelenkázótáska (vagy inkább egy ikeás szatyor), amivel egyet is értettem a gyerek úgy egy-két hónapos koráig, aztán nem bírtam tovább, szépen visszaszivárogtak az életemben a szebbnél szebb női táskák. Lénus játék és túlélőkészletét pedig cipelem inkább három másikban. ” – részlet a facebook posztomból. 

Egyszerűen nem tudom megállni, hogy ne vegyem magamhoz a szebbnél szebb színekben pompázó darabokat, már szinte a táskához öltözöm és nem fordítva.  Persze ezt apának hiába mondom, ő csak egy dolgot hajtogat, hogy bármit vehetek magamnak, csak táskát és kalapot nem (jaj igen, a táskák mellett nagy szenvedélyem a kalap 🙂 )Természetesen mindig ez az a kettő, amiből folyton találok olyat, ami megdobogtatja a szívem. 🙂
Mióta Anyuka vagyok jobban preferálom a hátizsákokat, de azokból is az elegánsabb fazont, azok hétköznapokra nagyon praktikusak akár ott van Léna, akár nem. Vannak alkalmak, mikor Léna nélkül sikerül eljutnom 1-1 divateseményre vagy megbeszélésre, oda viszont szeretek a klasszikus kézitáskával érkezni. Szeretem kiemelni az összeállításom egy gyönyörű kiegészítővel. Az olasztáskának hála megtaláltam azt az üzletet, ahol szebbnél-szebb táskákat találok magamnak és nemcsak hogy szépek, praktikusak is nagyon. Rengeteg fazonból, stílusból, színből, alkalomhoz illően választhatunk kiegészítőket. Ezek mind minőségi bőrtáskák, amik biztosan nem 1 szezonos darabok. A minőségi bőrtáskák sosem olcsók, de ellenben tartósak és trendkövetők, mert egy klasszikus női táska mindig divat lesz. Én most egy fukszia színűt választottam, azért mert tudtam ősszel és télen az öltözékünk besötétül, ami egy természetes folyamat, viszont én nem szeretem a túl sötét szetteket, így tudtam egy ilyen élénk színű, élettel teli táskával bármilyen fekete-szürke, sötétkék outfit-et fel tudok dobni. Egy minimal gardróbba is csak joker darab lehet, hiszen a színe és a fazonja is örök és könnyen kombinálható, nem mellesleg remekül megtöri a fekete-fehér-szürke árnyalatokat.
Ha vágyunk 1 kis pluszra a szürke hétköznapokban, de még sem szeretnénk új ruhákat venni, esetleg stílustváltani, válasszunk hát táskában egy kicsit extrémebbet az eddigi megszokotthoz képest.  A legkönnyebben így tudunk kísérletezni a színekkel és stílusokkal!

Fotó: Kollarik Ágnes

Póló & nadrág: Zara

Blézer: Mohito

Cipő: Tommy Hilfiger

Táska: Olasztáska

Napszemüveg: Dolce&Gabbana